Moikka taas!


Vielä kerran tuhannet kiitokset mahtavasti menneistä suominäytöksistä! Mutta ei speksi vielä ole ohi, sillä matkamme suuntaa Louhisaliin vielä kerran enkkunäytöstä esittämään! Ja sen jälkeenkin tapahtuu vielä tämän vuoden puolella, nimittäin Naksun ja pikkujoulujen muodossa! Lukekaas siis tarkkaan!


Enkkunäytös 20.11. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J8zCHFKTsE2LRvfUkUiSrBuejdcmz48H5xNlBk0Go6g/edit?usp=sharing

Enkkunäytös pidetään Louhisalissa 20.11., lukekaahan aikataulu tarkkaan. Kannattaa muistaa, että samana päivänä on nyt sekä kasaus, esitys, että purku, joten pitkä päivä luvassa. Speksin puolesta ei tule lounasta teatterille, eli varatkaa reippaasti omaa evästä, kauppaan ei todennäköisesti ehdi.Purun jälkeen on mahdollisuus jatkoiluun OUBSin studiolla Otaniemessä. Jotain pientä naposteltavaa voi olla tarjolla, mutta lähinnä hengailua luvassa.


Roudausnakkitaulukko: vielä tarvittaisiin muutamia auttamaan Otaniemen päässä purkuun. Lisäksi huomiona, että 19.11. Smökillä pakataan vasta 19.00 aikoihin!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S0Ubcx90FdpZLDx77HEL7hIHW39J7K1Giyy7Td_GqW0/edit#gid=10815703


Pakkauslista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Asu8X8yhF0IjYQCIau1MF59gRc17ho8sdWn8NqgCz4Y/edit#gid=0


Naksu 9.12.

Kun enkkunäytöskin on saatu pakettiin, on aika Naksulle! Kokoonnumme siis 9.12. illalla OUBSin studiolle viettämään mukavaa iltaa yhdessä. Tarjolla purtavaa ja juotavaa, ja ennen kaikkea huikeita ohjelmanumeroita! Naksussa osa-alueet ovat perinteisesti esittäneet pieniä ohjelmanumeroita. Ohjelmanumeron voi toteuttaa yhteistyössä useamman osa-alueen kanssa. Mikään pakko ei myöskään näitä ole toteuttaa, mutta toivottavasti saataisiin mukavaa ajanvietettä illalle! 


Lisätietoja Naksusta lähempänä, samoin ilmolinkki!


Fyysikkospeksi & Teekkarispeksi pikkujoulut 5.12. 

Fyysikkospeksin ja Teekkarispeksin yhteiset pikkujoulut pidetään OK20:ssa 5.12! Saavu siis viettämään mukavaa iltaa tuttujen ja uusien kaverien kanssa. Tarkempaa tietoa luvassa!


Kulukorvautukset (deadline 30.11.)

Nyt kun produktio alkaa olemaan maaliviivalla, on aika tasata tilit! Eli, jos olet käyttänyt omaa rahaasi speksiin, tee kulukorvaus oheisen ohjeen mukaan! Kulukorvatusten takaraja 30.11.! https://docs.google.com/document/d/1RlUDdAJdSyzBvtkeLzZtEbqm29kXIlizZA4vGz_AWHU/edit


****


Semmoista tällä kertaa! Mahtavaa päästä vetämään vielä yksi näytös, nähdään teatterilla ja muissa hulinoissa!


Speksikkäin terveisin

Paavo, Anna, ja Antti