Hei,

Tapahtumaan on vielä pieni määrä paikkoja jäljellä! Nyt on tilaisuutesi toimia ja osallistua. Tapahtuman tiedot alla:

KTK & MVR: Georakentamisen Info- ja kesätyörekrytapahtuma 29.1.2014

Kaivosinsinööri, geotekninen suunnittelija, kalliorakentaja, maa- ja vesirakentaja, räjähdeasiantuntija, kalliorakennussuunnittelija... Tiesitkö, että opiskelemalla pääaineena georakentamista (maa- ja pohjarakentaminen / kalliorakentaminen / European Mining Course / geofysiikka ym.) saatat tulevaisuudessa löytää omasta käyntikortistasi jonkun näistä nimikkeistä?!
 
Kalliorakentamisen kerho KTK sekä Maa- ja Vesirakentajat -kerho MVR järjestävät georakentamisen Info- ja kesätyörekrytapahtuman keskiviikkona 29.1. alkaen klo 14:15 Design Factorylla, Studiossa. Mukana tapahtumassa georakentamisen suurimpia urakointiyrityksiä, kuten YIT, Lemminkäinen, Destia sekä STARA.
 
Päivän ohjelmassa on innostavia ja tiiviitä puheenvuoroja sekä kerhojen että yritysten puolesta, rento ja mukavahenkinen ryhmä-workshop opiskelijoiden ja yritysedustajien kesken sekä illanvietto saunatiloissa maittavan ruokailun parissa!

Tapahtuman henki on selvä: tuunaa CV:si kuntoon, laita päällesi hieman parempaa, ja tule tapaamaan mahdollinen ensi kesän pomosi! Tapahtumassa mahdollisuus keskustella yllä mainittujen yritysten edustajien kanssa alan kesätyömahdollisuuksista sekä jättää suoraan CV heille mahdollista rekrytointia varten!
 
Päivän alustava aikataulu on:
 
14.15 Georakentamisen professorit toivottavat tervetulleiksi (Design Factory) 
14.30 Opiskelijan / vastavalmistuneen näkemys alan mahdollisuuksista
14.45 Yritykset esittäytyvät
15.15 Workshopit
16.15 Esitykset, yhteenveto ja keskustelu
17:00 Ruokailu jatkotilassa (OK20) 
18:00 Sauna lämmin sekä vapaata keskustelua
22.00 Illan päätös
 
Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 13.1. klo 12:00 IK:n Ilmomasiinassa. Paikkoja varmasti 40 ensimmäiselle, mutta ilmoittautua kannattaa myös varasijoille! Tapahtuma on ensisijaisesti 1-3 vuosikurssilaisille, jotka edes hieman harkitsevat georakentamisen pää- tai sivuaineen valitsemista. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KTK sekä MVR!
 
Ilmoittautuminen: http://ik.ayy.fi/ilmomasiina_raksalle/signup/420
 
Lisätietoja tarvittaessa: 
jaana.vinter(äät)aalto.fi / MVR 
juho.rahko(äät)aalto.fi / KTK